Perinteisiä reseptejä luovalla ja innovatiivisella tavalla

Nam’s Bakeryn takana on brasialaissyntyinen Andrea Hämeenniemi, joka perusti leipomon Kauhajoelle vuoden 2021 maaliskuussa.
Alussa valmistimme ainoastaan Juustopullia, joita myymme nykyisin myös kaupoissa. Juustopullat on leivottu tapiokajauhoista, joka tekee niistä luontaisesti gluteenittomia.

Juustopullien suosion myötä tilasimme leipomoomme Brasiliasta pallonpyörityskoneen. Jatkossa Juustopullia on saatavilla yhä useammalle herkkusuulle.

“Juustopullilla Kauhajoki kuuluisaksi"


Kun sana Andrean leivontataidoista levisi, alkoivat ihmiset kysellä myös muiden leivonnaisten perään. Nykyisin valmistamme myös kakkuja ja muita tilaustuotteita esimerkiksi juhliin, tilaisuuksiin ja yrityksille.

Leipomostamme löydät joka päivä jotain uutta. Vivahteita brasiliasta kotimaisin raaka-ainein. Noudatamme tuotantostandardeja huolellisesti ja käytämme valikoituja suomalaisia raaka-aineita.